skip to Main Content
Dit is een website van vakbond De Unie voor alle medewerkers van KLM.
Update Co-creatiegroep Duurzame Inzetbaarheid Domein Klantcontact

Update co-creatiegroep Duurzame Inzetbaarheid domein Klantcontact

  • CAO

Maandag 24 juni hebben we in de co-creatiegroep Duurzame Inzetbaarheid in het domein Klantcontact (vooral passage), de tussenstand doorgenomen van de focusgroepen die zijn geweest. We spraken over de vele ideeën die op korte termijn werken. Bijvoorbeeld:

  • De keuze om op andere schoenen te lopen dan de vereiste hakken;
  • Voor meer functiedifferentiatie zorgen;
  • Meer in teams te werken.

Onderwerpen die onzes inziens bijdragen aan duurzame inzetbaarheid. Natuurlijk zijn er meer onderwerpen die in het kader van Duurzame Inzetbaarheid zijn besproken en die wij in de geplande focusgroepen van 17 juli bespreken en concretiseren. Vervolgens zullen we op 19 juli de resultaten verzamelen, want we zijn ook benieuwd naar jouw mening over duurzame inzetbaarheid.

Het doel is om eind september concrete voorstellen op te leveren en het co-creatietraject af te ronden.

Ook voor je collega is het nooit te laat om lid te worden
Ken jij nog collega’s die niet lid zijn van De Unie? Als ze invloed willen uitoefenen op hun arbeidsvoorwaarden en stemmen over cao-resultaten of arbeidsvoorwaardelijke zaken willen agenderen? Dat kan heel gemakkelijk via het lidmaatschap. De Unie is er namelijk voor jou. Ook wij hebben een blauw hart! Ontdek wat we doen en wat jouw ledenvoordelen zijn. Wil je informatie ontvangen over actualiteiten? Registreer je gratis en stem anoniem mee.

Wil jij eenvoudig op de hoogte blijven van de KLM cao-updates? Word dan lid van de ‘KLM Unie’ LinkedIn-groep. Hier delen we ook de updates over de cao-onderhandelingen, -veranderingen en doen we regelmatig verslag van de periodieke overleggen. Zo weet jij altijd wat er speelt, kun je invloed uitoefenen en meepraten over de onderwerpen die jíj belangrijk vindt.

Back To Top