skip to Main Content
Dit is een website van vakbond De Unie voor alle medewerkers van KLM.
Update Co-creatie Duurzame Inzetbaarheid Domein Klantcontact

Update co-creatie Duurzame Inzetbaarheid domein Klantcontact

Vrijdag 19 juli zijn we als co-creatiegroep Duurzame Inzetbaarheid in het domein Klantcontact (vooral passage) bij elkaar geweest. We hebben gekeken naar wat er nog moet gebeuren om tot passende oplossingen te komen, waar ook jíj achterstaat. Daarvoor hebben we ook het enquêtebureau gesproken die voor ons het draagvlak gaat meten. De verschillende oplossingen moeten worden voorgelegd aan alle medewerkers met klantcontact om zo het draagvlak te toetsen. Dan is het dus geen idee meer van de beleidsmakers maar van jouzelf. Uiteraard zullen er elementen in zitten waar KLM zelf iets mee kan, maar er zullen ook oplossingen zijn die we in de cao moeten borgen. Als er ook onder medewerkers draagvlak is voor bepaalde oplossingsrichtingen, dan gaat De Unie dit ondersteunen in de cao-onderhandeling.

Ook voor je collega is het niet te laat om mee te praten over de cao
Ken jij nog collega’s die zich nog niet geregistreerd hebben bij KLM Unie? Als ze invloed willen uitoefenen op hun arbeidsvoorwaarden en meepraten over cao-resultaten of arbeidsvoorwaardelijke zaken op de agenda willen zetten? Dat kan heel makkelijk via de gratis registratie bij KLM Unie. Wij zijn er namelijk voor jou. Ook wij hebben een blauw hart! Ontdek wat we doen en wat jouw ledenvoordelen zijn.

Back To Top