skip to Main Content
Dit is een website van vakbond De Unie voor alle medewerkers van KLM.
De Unie Lanceert “Wat Vind Jij” Campagne Voor KLM Grondpersoneel

De Unie lanceert “Wat vind jij” campagne voor KLM Grondpersoneel

  • KLM

KLM verkeert in zwaar weer, ook 2016 zal opnieuw een spannend jaar worden. De Unie wil dan ook goed beslagen ten ijs komen. Daarom starten we een campagne, omdat het merendeel van het KLM grondpersoneel nog niet bij een vakbond is aangesloten.

Waarom gaan we dit doen?
Behalve leden van De Unie, tellen ook werknemers die zich (gratis) registreren mee in de aantallen grondpersoneel namens wie De Unie kan spreken. Dat versterkt onze positie en daarmee ook de belangen van leden en geregistreerden.

Wat is het verschil met lidmaatschap?
Wie zich registreert kan meepraten, maar stemrecht over de cao onderwerpen blijft exclusief voor leden. Ook mogen registranten de KLM Helpdesk bellen met vragen over inkomen, werk of de KLM cao. Onbeperkte rechtsbijstand, contractadvies, coaching en pensioenadvies geldt alleen voor volwaardige leden.

Hoe gaan we dat doen?
Om te zorgen dat meer KLM Grondmedewerkers zich registeren, nodigen we ze uit online mee te praten aan de hand van prikkelende stellingen over ontwikkelingen binnen en rond de KLM.

KLMlife wordt De KLM Unie
De website voor registranten, KLMLife gaat veranderen in een site met een duidelijk signatuur van De Unie. En krijgt ook een nieuwe naam: klm.unie.nl. De ‘poll’ zal centraal op deze nieuwe site. De komende maanden zullen daar allerlei herkenbare issues geagendeerd worden.

Daarnaast zullen met posters en ludieke acties klm.unie.nl op de werkvloer promoten. De komende twee weken zal ook een promotie team een groot aantal KLM werklocaties gaan bezoeken.

Back To Top