skip to Main Content
Dit is een website van vakbond De Unie voor alle medewerkers van KLM.
KLM OR-verkiezingen: Ga Jij De Uitdaging Aan?

KLM OR-verkiezingen: ga jij de uitdaging aan?

  • KLM

Dit is het moment om je carrière een boost te geven en zelf aan het stuur van KLM te zitten! In 2016 zijn er weer verkiezingen voor de KLM Ondernemingsraad en de groepscommissies. De Unie is op zoek naar gemotiveerde en gedreven KLM’ers, die zich kandidaat willen stellen.

Invloed op besluiten
Er staan grote veranderingen bij de KLM voor de deur. Over deze veranderingen wordt door de bedrijfsleiding met de Ondernemingsraad (OR) en de groepscommissies (GC) gesproken. Daarna wordt een advies uitgebracht. De medezeggenschap geeft in die adviezen bijna altijd veranderingen of voorwaarden aan. Vanuit de praktijk en de werkvloer worden die aanpassingen met goede argumenten onderbouwd. Daarom hebben we jouw kennis en ervaring nodig in de OR of GC.

Durf jij de uitdaging aan om mee te praten en mee te beslissen over de toekomst van KLM? Meld je dan nu aan als kandidaat van De Unie voor de OR of GC! Aanmelden als kandidaat kan alleen als je ook lid bent van De Unie. Hieronder lees je daar meer over.

Medezeggenschap en jouw toekomst
Instappen bij de medezeggenschap betekent dat je als medewerker niet alleen werkt aan de toekomst van KLM, maar ook aan je eigen ontwikkeling. Binnen de OR of GC doe je veel nieuwe kennis en vaardigheden op en kom je op plekken in de organisatie, die je anders nooit had gezien. Om het dan nog niet eens te hebben over het geweldige netwerk dat je binnen én buiten de KLM opbouwt.

Raad en daad
Als OR of GC lid sta je er uiteraard niet alleen voor. De leden van De Unie in de medezeggenschap spreken elkaar maandelijks onderling en je kunt voor advies of inhoudelijke raad ook altijd terecht bij mij of onze OR Supportdesk. Overigens kun je ook via de OR de nodige cursussen rond medezeggenschap volgen.

Jouw mening telt
Leden van De Unie in de medezeggenschap bij KLM hebben altijd hun ‘vrijheid van meningsuiting’, besluiten zelfstandig en zijn niet gehouden aan enig intern beleid van De Unie. Graag hebben we goede discussies op basis van inhoud en argumenten, maar uiteindelijk is het jouw persoonlijke mening die telt.

Meld je aan
De termijn voor aanmelding als kandidaat is gesloten. Mocht je vragen of opmerkingen hebben kan je altijd terecht bij een van onze actieve Ondernemingsraadleden of stuur een mail aan mij

Back To Top