skip to Main Content
Dit is een website van vakbond De Unie voor alle medewerkers van KLM.
KLM: Verkiezingen Ondernemingsraad

KLM: Verkiezingen ondernemingsraad

Op 7 april 2022 starten de ondernemingsraadverkiezingen bij KLM. Breng je stem uit en stem op één van De Unie-kandidaten!

Rob Ales (MSG)
Als KLM-medewerker en De Unie lid, kijk ik naar wat KLM voor onze medewerkers kan doen en hoe ik KLM daarbij kan helpen. Met gezond verstand en een kritische blik, hoop ik bij te dragen aan wat het beste voor onze collega’s is, zonder daarbij het belang van KLM uit het oog te verliezen.

De laatste jaren heb ik me ingezet voor de lokale medezeggenschap, de ICT-commissie en het extern overleg, het overleg tussen bonden en KLM. In de medezeggenschap kun je invloed uitoefenen op de toekomst van onze collega’s en de KLM. En dat wil ik in de toekomst graag voor jullie blijven doen!

Altijd direct het laatste KLM-nieuws ontvangen? Meld je gratis aan!

 

Jacques Hoogeveen (Landside Coördinator PS)
Ik zit al twee termijnen in de OR. Een interessante – en bijzonder leerzame periode. De vaak positieve feedback van collega’s die je vertegenwoordigt motiveert mij nog steeds enorm. Vandaar dat ik mij opnieuw verkiesbaar stel.

Altijd direct het laatste KLM-nieuws ontvangen? Meld je gratis aan!

 

Piet-Hein van Walderveen (Reintegration Officer (SPL/HO))

In de OR staan De Unie-leden voor een onderbouwde eigen mening. Nooit Anti. Wel kritisch. En een broertje dood aan politieke compromissen.

Ik werk sinds 2021 bij HR als Re-integration Officer. Toen ik daaraan begon had ik drie termijnen in de OR achter me, en in de GC Grond bij Inflight Services.

Nu ben ik weer kandidaat voor de OR. Waarom? Om het geluid binnen de OR divers te houden. En je niet te verliezen in de verschillen, maar het algemene belang te dienen. En om KLM als goede werkgever op de kaart te houden die werknemers als ‘asset’ ziet. Hard nodig in de deze uitdagende tijden voor KLM en alle KLM’ers.

Altijd direct het laatste KLM-nieuws ontvangen? Meld je gratis aan!

 

Contact

Als je vragen hebt over deze nieuwsbrief of je me wilt spreken, dan ben ik te bereiken via 06-5252 2077 of per mail huug.brinkers@unie.nl 

Back To Top