skip to Main Content
Dit is een website van vakbond De Unie voor alle medewerkers van KLM.
Medezeggenschapsverkiezingen Bij KLM

Medezeggenschapsverkiezingen bij KLM

  • KLM

Woensdag 10 april 2019 starten de medezeggenschapsverkiezingen bij KLM. Medezeggenschap is een belangrijk orgaan binnen KLM. Het is een linking-pin tussen directie en de werkvloer. De OR toetst belangrijke (voorgenomen) besluiten van de directie en weegt het werknemers- en werkgeversbelang. Bij het maken van de basisroosters wordt er overleg gevoerd met de groepscommissie en is instemming vereist. Medezeggenschap zorgt voor gebalanceerde besluitvorming!

Unie-leden hebben zich kandidaat gesteld!
De Unie heeft kandidaten gesteld. Onderstaand zie je de lijst met kandidaten. Als je op de naam klikt, opent de flyer van de kandidaat. Alle Unie-kandidaten komen zonder last of ruggenspraak in de medezeggenschap. Maar natuurlijk kunnen zij wel gebruik maken van het uitgebreide netwerk en kennis van De Unie. Geen politieke agenda’s, wel een inhoudelijke discussie op basis van inhoud en argumenten. Kies daarom voor een Unie-collega in de OR! Stem op een collega die staat op lijst 4.

Meer informatie over de OR leden klik op de naam: Onno Groen, Gert Jan Swarts, Jacques Hoogeveen, Rinus Horsting, Richard Kapteijn, Danny Bos, Eric Ido, Jack Boon, Menno Ritsema, Pieter van der Voorn, Karin Hoogendijk, Suzanne Rietveld, Fons Kolster, Guus Ottenhof, M. Jagesar, Rob Ales, Piet Hein v. Walderveen, Jos de Kleine, Erik Zwart, Jeanine Dissels, Carla Oele.

OR Subkieskring 9001 A&T

OR Subkieskring 9002 Grondpersoneel in MSG en hoger

Hierbij de lijst van Unie kandidaten voor de groepscommissies:

Steun je Unie-collega en stem op één van bovenstaande kandidaten. Dan weet je dat jouw stem gehoord wordt en word jij vertegenwoordigd. Wil je meer informatie? Spreek dan je collega aan. Hij of zij zal zich graag voorstellen en uitleg geven over de motivatie van zijn kandidaatstelling.

Collega’s die nog geen lid zijn?
Ontmoet je collega’s die nog geen lid zijn van De Unie? Het is nooit te laat om lid te worden. Het eerste jaar betaal je € 8,35 per maand. Wat je terugkrijgt? Veel voordeel! Rechtsbijstand op arbeidsrecht en niet te vergeten: invloed op je arbeidsvoorwaarden. En omdat de cao-onderhandelingen binnenkort weer starten, kan je meteen je invloed uitoefenen. Jij bent al lid, maar wellicht je collega nog niet! Als je een nieuw lid werft en hij of zij je als werver noemt, ontvang jij een Bol.com cadeaubon ter waarde van € 12,50!

Met vriendelijke groet,

Erwin Rog

Belangenbehartiger

Back To Top