skip to Main Content
Dit is een website van vakbond De Unie voor alle medewerkers van KLM.
De Unie Staat Ook Achter Het Cabinepersoneel Van KLM En KLM Cityhopper

De Unie staat ook achter het cabinepersoneel van KLM en KLM Cityhopper

  • KLM

Met trots delen we twee mooie nieuwe initiatieven in de luchtvaart. Wij gaan ons hard maken voor het cabinepersoneel van KLM en KLM Cityhopper. Al jarenlang behartigen we de belangen van het KLM grondpersoneel en andere bedrijven in de luchtvaart. Vanaf nu gaan we ook op een democratische en transparante wijze de belangen behartigen van álle cabinemedewerkers.

Veel cabinemedewerkers van zowel KLM als KLM Cityhopper hebben zich in het afgelopen jaar gemeld bij De Unie met het verzoek weer actief te worden. De Unie heeft aan die oproep gehoor gegeven en staat 100% achter dit initiatief! Het is tijd voor vernieuwing. Tijd om te luisteren naar de mening van álle cabinemedewerkers. Dat gaan we, zoals altijd, op een objectieve, onbevangen en professionele wijze doen.

Een ding is zeker; wij staan met plezier en vakmanschap voor het cabinepersoneel van beide KLM-bedrijven klaar. Hoe meer leden, des te eerder wij aan tafel zitten. Ken je Cabinemedewerkers? Zegt het voort!

Op de achtergrond hebben we samen met de teams van KLM Cityhopper en KLM hard gewerkt aan het neerzetten van de eerste contouren. Bekijk hier de gloednieuwe sites:

KLM Cityhopper: KLC.Unie.nl

KLM Cabinepersoneel: KLMCabine.Unie.nl

Back To Top